Wie zijn wij?

Team Jan

 

Partners In Training is onderdeel van een ‘waarde-ring’-groep. Door deze ‘waarde-ring’-groep beschikt Partners In Training over een substantiële en brede poule professionele trainers en partners die klanten een zeer hoge waardering geven voor hun diensten en partnerschap.

De inzet van trainers en coaches vindt hierdoor plaats op de gewenste domeincompetenties om de opdrachtgever en de deelnemers uiteindelijk optimaal te dienen.

Partners In Training wordt gecoördineerd door:

 

ing. Michel Navarro CHO

ing. Michel Navarro CHO

‘Doen wat goed voelt en waar je blij van wordt’, dat is het devies van Michel Navarro (bouwjaar 1962). Ook belangrijk: rijkdom ervaren bij de dingen die je voelt, ziet, hoort, ruikt, proeft, doet en beleeft. Deze beleving en de waardering voor de zintuigen heeft Michel vooral ontwikkeld door actief bezig te zijn in de natuur onder vaak primitieve omstandigheden. Na zijn studie bedrijfskunde en het opdoen van enkele jaren werkervaring in een vast dienstverband heeft hij in 1992 gekozen voor het ondernemerschap. Als ondernemer is Michel zich steeds meer gaan focussen op het coachen van ondernemers en hulpbehoevenden; hier haalt hij veel energie uit. In 2015 rondde hij zijn studie ‘Rendement van geluk’ af aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Sindsdien helpt hij mensen om hun passie, talenten en doelen inzichtelijk te maken op het persoonlijke, professionele en maatschappelijke terrein, en zet hij zijn vaardigheden onder andere in bij het (door)ontwikkelen, trainen en uitvoeren van (zelfredzaamheid)trainingen en (duurzame inzetbaarheid)producten.

Wat doen we?

Partners In Training verzorgt ontspannen, leuke en toepasbare thematrainingen die renderen.

Een PITtige missie

Naast het delen van kennis en inzichten is het onze missie om bij te dragen aan een betere samenwerking, meer plezier, geluk en tevredenheid in het leven en werk van onze deelnemers en hun omgeving.  Uit wetenschappelijke studies blijkt dat plezier, geluk en tevredenheid in het leven en werk in belangrijke mate bijdragen tot een gezond en duurzaam leven. Wij zijn van mening dat plezier, geluk en tevredenheid overdraagbaar (lees: besmettelijk) zijn. Een deelnemer die lekker in zijn vel zit zal dit overdragen op zijn omgeving. Op deze wijze hopen wij velen te bereiken met plezier, geluk, tevredenheid en natuurlijk toepasbare kennis.

Mocht je  meer informatie willen of wil je deelnemen aan een programma, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Portfolio:

Partners In Training werkte eerder o.a. voor: Shell, Politie academie, JP Partners, Gemeente Den Haag, Gemeente Rijswijk, TNO, Hogeschool Leiden, Groen doet goed, Akzo nobel, Talentum, Nationale Nederlanden, LUMC Leiden, Prodies, Stichting Wageningen Universiteit Research, verenigingen, gezinnen en individuen.

** Partners In Training is lid van het MOVO -netwerk (Multidisciplinaire Ondernemers Voor Overheidinnovaties) **