Bestel boek

 

BESTEL ONS BOEK:

Steeds meer mensen vinden het moeilijk om hun koers te bepalen en vragen zich weleens af of ze nog wel op het goede pad zitten.

Coach en trainer Michel Navarro wil je met dit boek stimuleren om je te (her)oriënteren op basis van de dingen waar jij warm voor loopt en waar jij voor staat. Met als doel: meer succes door een betere focus.

Wie zich niet alleen richt op geld verdienen, maar werkt en leeft op basis van een innerlijk kampvuurtje, wordt een rijker en succesvoller mens.

Michel Navarro zet je op het spoor naar zelfkennis en leerdoelen en nodigt je uit die doelen zo nodig te evalueren. Hij werkt praktijkgericht en op basis van een eigen methodiek: de immateriële ondernemersbalans. Daarin passeren niet alleen de bekende ‘indoor-businessprincipes’ de revue, maar zet een verrassende ‘outdoor-benadering’ jouw leven in een nieuw daglicht. Michel Navarro fungeert daarbij nadrukkelijk niet als richtingaanwijzer, maar reikt je een kompas aan dat je steeds beter leert te hanteren.

Met de inzichten en opdrachten uit dit boek kom je tot het besef hoe je in het verleden acteerde en hoe je in het heden acteert. Maar vooral hoe je het in de toekomst wilt gaan doen. Je (her)formuleert je eigen missie, visie en strategie, klautert steeds dichter naar je kern (jouw cultuur en identiteit) en bereikt uiteindelijk de hoogste top: de gelukkige en succesvolle mens die jij wilt zijn.

 Prijs: € 9,95 + 2,55 verzendkosten

Bestel via het contactformulier, onder vermelding van naam, adres en woonplaats *)

*) De persoonlijke gegevens worden na verzending verwijderd.

boek-voorkantboek-achterkant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

boek-inhoud-1 boek-inhoud-2