I-day | dag vol inspiratie

Het inspiratieprogramma “I-Day | I want to break free!” is ontstaan vanuit een bijzonder teamavontuur in de Nepalese Himalaya: Team Drie ervaren avonturiers / coaches, John van der Sluis, Ben Noorloos en Michel Navarro, hebben elkaar hier gevonden en afgesproken enkele dagen per jaar samen te werken om dit krachtige inspiratieprogramma (I-Day) vorm te geven.

Wat kun je van ons verwachten:

AANDACHT VOOR JEZELF! In de hectiek van alledag word je vaak GELEEFD door je omgeving. In deze corona-tijden is dat vooral onzekerheid en angst, met alle gedachten, gevoelens en emoties die dat met zich meebrengt. Laat alle angsten en onzekerheden los, en LEEF in VRIJHEID. Ga doen waar je hart sneller van gaat kloppen!

Veel goeroes schreeuwen dat je geweldig bent: ‘Het gaat je lukken!’; enkele dagen ben je tevreden met jezelf. Onze ervaring is dat duurzaam zelfvertrouwen voortkomt uit diepgaande zelfkennis en eerlijkheid tegenover jezelf; DIT IS WAT JE BIJ ONS ZULT ERVAREN!

  • Voorafje                       Mindfulness sessie en zelfscan
  • Hoofdmaaltijd          Wandel coaching, Labyrint en Stiltewandeling
  • Toetje                           Klankschalensessie en Kampvuurprogramma

Als uitkomst van deze dag vol inspiratie ontvang je krachtige tools, waaronder een persoonlijke schatkaart, voor een geaccepteerd, succesvol en een gelukkiger leven – de leidraad voor een prachtige toekomst voor jezelf -.

Deze geheel verzorgde dag is opgezet in lijn met de Nederlandse COVID-19 maatregelen.

Inspiratie-locatie:      Stayokay te Soest (Bosstraat 16, 3766 AG Soest)

Wanneer [2020]:         > Geplande I-Days zijn geannuleerd tot 31/12 als gevolg van de nieuwe COVID-19 maatregelen, excuus hiervoor <

Financiële bijdrage: 245,- euro per persoon exclusief btw, 296,45 euro inclusief btw | particulieren: -21%

Let op: om voldoende afstand te kunnen waarborgen schrijven we maximaal 15 deelnemers in per I-Day, vol = vol.

Geef je op via een van de onderstaande emailadressen, o.v.v. je naam en woonplaats:

“DE BESTE INVESTERING DIE JE KUNT DOEN, IS INVESTEREN IN JEZELF”

Soest IMG_6280 IMG_6281