Wandelend

Wandel coaching
Wandel coaching

Met ons Life Coaching programma ‘Wandelend coachen’ gaan we individueel of in groepsverband aan de slag met datgene waar je tegenaan loopt in je loopbaan of in je privéleven.

Naar buiten gaan en wandelen is een krachtige methode, een metafoor van je eigen weg lopen. Wandelen is een hele goede manier om dingen los te maken, je komt gemakkelijker tot de kern. Niet alleen je lichaam komt in beweging maar ook je gedachten, gevoelens en emoties. Ga op avontuur en ontdek samen met een ervaren life coach: jezelf, je kernwaarden, je automatische piloot en doorbreek eventuele belemmeringen.

We bieden hierbij niet alleen een luisterend oor, maar helpen zaken op een rij te krijgen en geven ondersteuning bij het zoeken naar oplossingen die werken.

Wij zijn van mening dat ieder zijn eigen pad zal moeten bewandelen. Hierbij is het belangrijk dat je zelf in beweging blijft en energie stopt in het behalen van je doel. Het programma ‘Wandelend coachen’ is een instrument dat je hierbij helpt met als kernwaarden: #buiten, #bewegen, #verbeelden, #reflecteren, #dynamiek, #creativiteit.

De sessie wordt gegeven door een praktijkgerichte, ervaren en gecertificeerde Life Coach, en is opgezet in lijn met de Nederlandse COVID-19 maatregelen.

En ja, het weer! Het weer kun je niet beïnvloeden, je kunt je er wel op voorbereiden. Iedere wandeling is als een expeditie. Zorg dat je uitrusting en voorbereiding in orde zijn en je bent klaar voor het avontuur.

Mocht je meer informatie willen of wil je deelnemen aan een programma, schroom dan niet om contact met ons op te nemen; een afspraak is zo gemaakt!

De financiële bijdrage voor een wandelend coach sessie bedraagt:

  • Op individuele basis (1:1):         € 90,- per uur, inclusief btw, reiskosten en versnaperingen) | particulieren: -15%
  • In groepsverband:                      prijs op aanvraag

“DE BESTE INVESTERING DIE JE KUNT DOEN, IS INVESTEREN IN JEZELF”

IMG_6281 Soest

Waar gaan we naar toe?
Waar gaan we naar toe?
Richting bepalen
Richting bepalen