Life – coaching

Als je het allemaal niet meer goed weet en geen idee hebt van wat je moet doen met je leven, kan je beroep doen op een life coach. Dat is iemand die je helpt je doelstellingen te formuleren en te bereiken.

Een life coach coacht deelnemers in het vormgeven van persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke levensdoelen. Deelnemers worden zich bewust en gaan op zoek naar meer inhoud en zingeving. Meestal draait het om drie kernvragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik.

Als jij je hierin herkent, dan kan een ervaren en praktijkgerichte life coach je hierbij helpen en tonen wat je kan doen om meer PIT en balans te vinden in je (drukke) leven. Kernwoorden hierbij zijn: geluk, welzijn, innerlijke rust en zin in het leven.

PIT zet een viertal programma’s in die hierbij ondersteunen:

Vanaf maart 2020, aanvang COVID-19 prikkelen, heeft PIT het aanbod voor life coaching aangevuld met Online coaching door gebruik te maken van Zoom, Videobellen, Whatsapp en/of via Email. Online gecoacht worden is nagenoeg hetzelfde als het ‘gewone’ life coaching, de omgeving is alleen anders. Via een computer, tablet of smartphone heb je snel en effectief contact met je eigen life coach.

Naar buiten gaan en wandelen is een krachtige methode, een metafoor van je eigen weg lopen. Wandelen is een hele goede manier om dingen los te maken, je komt gemakkelijker tot de kern. Niet alleen je lichaam komt in beweging maar ook je gedachten, gevoelens en emoties. Ga op avontuur en ontdek samen met een ervaren life coach: jezelf, je kernwaarden, je automatische piloot en doorbreek eventuele belemmeringen.

Met ons Life Coaching programma ‘Grip op je leven’ gaan we individueel of in groepsverband aan de slag met datgene waar je tegenaan loopt in je loopbaan of in je privéleven.

‘Grip op je leven’ betreft een zes uur durende sessie waar de deelnemer(s) op een creatieve, ontspannende en krachtige wijze dieper inzoomt op de belangrijke levensvragen.

Door het lezen van onze (werk)boeken ontvang je veel toepasbare en praktische handvatten die het verschil voor je gaan maken en waardevol zijn in je leven. Met bewezen methoden en technieken creëer je een (nog) betere versie van jezelf.

“DE BESTE INVESTERING DIE JE KUNT DOEN, IS INVESTEREN IN JEZELF”